Odgovor – ŠIFRA: Na pomoč

Zanima me prihodnost mojega zakona.
Oglej si celoten članek

Bližnja prihodnost v vašem zakonu ni nič kaj dobra. Žalost in trpljenje, ki sta vidna iz obeh strani, tako iz vaše, kot iz možove, se še vedno nadaljujeta. Če ne najdeta skupne komunikacije, vama resnično ni namenjeno, da ostaneta skupaj. Le tako bi morda rešila vajin zakon, ki pa ima veliko težav, ne samo na tem področju.

Verjamem, da vam je težko pri srcu, vendar sedaj imate še veliko pred seboj in lahko začnete na novo živeti, prav tako v ljubezni. Pogovorite se sami s seboj in kmalu boste zbrali moči za vse, kar si vaše srce želi.
Srečno na novi poti!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.