Odgovor – ŠIFRA: Mary

Kaj me čaka v službi? Ali bo vse po starem ali bodo kakšni padci oziroma spremembe glede dela? Enkrat sem vam že pisala in moram povedati, da je bilo vse tako, kot ste predvideli.
Oglej si celoten članek

Najprej najlepša hvala za povratno informacijo.

Pred vami je osebno leto pod vplivom števila 1, kar pomeni, da se vam obeta obilo novosti, novih in predvsem še nepoznanih poti. Ne boste nadgrajevali, temveč utirali nove poti. Padci niso padci, ampak opozorilo, da ste se usmerili v napačno smer. Moj nasvet za leto 2012 je: pogumno. Zdaj je čas tudi za predrznost!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.