Odgovor – ŠIFRA: marina

Vprašala bi za sina xy, rojen xy, ki se je pred kratkim razšel z dekletom. Zanima me, če bo našel dekle, s katero bo zaživel skupaj.
Oglej si celoten članek

V Številu duše ima karmični dolg 19/1, ki označuje osebo, ki ima rada prav in rada dominira. Običajno se ne zaveda te zahteve. Sicer pa je leta 2011 nanj vplivalo število 9, to je obdobje zaključevanja in koncev, zato me ne čudi razhod. Pomembno je, da se zaveda, da je iz življenja odšlo, kar mu ne služi. V letošnjem letu se mu obeta veliko novega, tudi novih poznanstev in svežih poti. V letu 2013 se bo usmeril v razvijanje komunikacije in poglabljanje odnosov. Takrat bo verjetno prišel tudi čas za bolj umirjeno zvezo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.