Nina Pušlar odhaja?

Foto: Žurnal24 (Foto: Kaja Pogačar)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Popularna slovenska pevka Nina Pušlar v novi pesmi prepeva, da odhaja, a ne zares. Naslov novega singla je namreč Odhajam z vetrom, pesem pa je pred kratkim dobila tudi vizualno podobo.
Oglej si celoten članek

Čeprav je Nina posnela že veliko uspešnih pesmi, je novi videospot Odhajam z vetrom komaj njen tretji. Pesem prihaja z Nininega zadnjega albuma Slečeno srce, kot smo pri njej vajeni, pa gre za osebno in izpovedno skladbo.

 

Ninin videospot Odhajam z vetrom si oglejte v zavihku Video.

Pevka je spot posnela v gozdovih ljubljanskega Rožnika, na hodnikih in balkonih Nebotičnika ter okolici. "Polna štiri leta so minila od snemanja zadnjega videospota, zato sem komaj čakala, da kakšna izmed skladb na novi plošči dobi vizualno podobo in da se tudi na ta način predstavim v novi luči," je dejala Nina in priznala, da je na snemanju kljub nizkim temperaturam zelo uživala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.