Niko Zorjan prizadela smrt v družini

Foto: Joongla
Foto: Joongla
Od ljubljene se je poslovila tudi na spletu.
Oglej si celoten članek

"Babica Angela. Falijla nan boš fejst. Fala za tvojo ljubezen! Vedno boš z nami," je Nika Zorjan z zlomljenim srcem zapisala na Instagramu in svojim oboževalcem sporočila, da bo babico Angelo zelo pogrešala. Niki in njeni družini izrekamo sožalje.

Pevka je že večkrat povedala, da si je s svojo družino zelo blizu, zato je ta udarec še toliko hujši. "Kot družina smo zelo povezani, tudi glasbeno. Oče igra bas kitaro in smo kot Kelly Family (smeh). Na Facebooku imamo celo skupino Zorjan Family (družina Zorjan op. a.) in to mi, sploh, ker živim v Ljubljani, ogromno pomeni," je Nika za zurnal24.si zaupala januarja, ko se je razgovorila o svoji sestri Evi, ki je tudi njena spremljevalna pevka. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:16 15. Februar 2021.

    Glede tega 'poslavljanja' od mrtvih na družabnih omrežjih in direktno naslavljanje pokojnih (npr. Draga babi, bila si moje vse, Lepo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.