Nepozabno z Nirvano, Queeni in Gunsi

Foto: Tilyen Mucik Tribute odklop z največjimi legendami Foto: Tilyen Mucik Tribute odklop z največjimi legendami Foto: Tilyen Mucik Tribute odklop z največjimi legendami Foto: Tilyen Mucik Tribute odklop z največjimi legendami Foto: Tilyen Mucik Tribute odklop z največjimi legendami Foto: Tilyen Mucik Tribute odklop z največjimi legendami Foto: Tilyen Mucik Tribute odklop z največjimi legendami Foto: Tilyen Mucik Tribute odklop z največjimi legendami Foto: Tilyen Mucik Tribute odklop z največjimi legendami Foto: Tilyen Mucik Tribute odklop z največjimi legendami Foto: Tilyen Mucik Tribute odklop z največjimi legendami Foto: Tilyen Mucik Tribute odklop z največjimi legendami Foto: Tilyen Mucik Tribute odklop z največjimi legendami Foto: Tilyen Mucik Tribute odklop z največjimi legendami Foto: Tilyen Mucik Tribute odklop z največjimi legendami
Letni kino ob Škalskem jezeru v Velenju so preteklo soboto obiskale največje legende vseh časov. Atmosfero so namreč dvigovale tribute zasedbe treh kultnih bendov – Nirvane, Guns N' Roses in Queen.
Oglej si celoten članek

Prvi so na oder stopili in več sto obiskovalcev ogreli koprski fantje skupine The Concept – Nirvana Tribute band. Slovenska različica kultnega in najbolj vplivnega grunge rock banda iz 90. let deluje dobra tri leta, v katerih so občinstvo osvojili s prepričljivo interpretacijo. V letnem kinu so zaigrali največje Nirvanine hite, ki so dosegali čudeže na svetovnih glasbenih lestvicah v 90. letih in pustili neizbrisen pečat v glasbi.

Za njimi so mikrofon prevzeli člani srbske skupine Jailbreak – Guns N’ Roses Real Tribute bend, ki so sicer pri nas nastopili prvič, v preteklosti pa že navdušili ljubitelje kalifornijskih rockerjev v Indiji, Braziliji, na Malti in po celem Balkanu.

Kot zadnje "legende" so v preobleki Queenov nastopili srbski Queen Real Tribute band, ki s svojo brezhibno glasbeno izvedbo, kostumografijo in neverjetno dobro energijo odpeljejo obiskovalce v "zlata" sedemdeseta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.