Neisha se je za diplomsko slekla

Foto: youtube.com neisha Foto: youtube.com neisha
Neisha je za pesem Zvezdni prah posnela videospot.
Oglej si celoten članek

Drugi singel z Neishinega novega albuma Za vesoljke in kavboje, Zvezdni prah, je dobil videospot, ki je nekaj prav posebnega. Neisha je v njem namreč razkrila vse svoje čare. Med drugim je odvrgla nedrček in si nadela seksi kratko krilce.

"Zvezdni prah je lahko marsikaj, še posebej če imamo bogato domišljijo, tokrat pa gre za naslov pesmi in za nov videospot, ki je drugačen od mojih prejšnjih. Videospot je namreč del diplomske naloge za ALUO, zato je avtor in režiser Marko Maag zasnoval celotno umetniško delo, ves koncept, od ideje, animacij do fotografij, skratka umetniško delo v celoti,“ je za Story povedala Neisha, ki je nad izdelkom navdušena.

Kako je pa vam všeč?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • iko
    13:06 7. Februar 2014.

    V katero rubriko to spada? Med glasbo ne, erotično ne, avto, kamioni in prikolice ...to bo!!!

  • 21:00 6. Februar 2014.

    ne upam kliknit...

  • 18:02 6. Februar 2014.

    kaj pa je sploh pokazala? nič. moški imamo neka pravila, kaj želimo videti, da priznamo, da smo videli goloto

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.