Naša voditeljica v teh kopalkah vzbudila veliko pozornosti

Foto: Osebni arhiv Suzana Bajrič Foto: Osebni arhiv Suzana Bajrič Foto: Osebni arhiv Suzana Bajrič
Sama, a ne osamljena.
Oglej si celoten članek

Privlačna voditeljica Suzana Bajrič, ki jo lahko na TV3 gledamo v različnih oddajah, se je pred kratkim vrnila iz eksotičnih počitnic. Bila je namreč v Mehiki, kamor se je odpravila kar sama, saj je Suzana pogumno dekle, ki je vajeno samostojnosti. "Čudovita dežela, polno dobre hrane in pijače, takos, burrito, tequila, margarita, že se mi ježi koža, ko samo pomislim na nore počitnice! Tokrat sem se na potovanje odpravila kar sama. Mislila sem, da bom imela časa zase na pretek in da bom uživala v mirnem pohajkovanju. Seveda temu ni bilo tako. Na vsaki lokaciji, kjer sem bila, sem spoznala kup novih ljudi, tako domačinov kot tudi tujcev, ki so se tja preselili, pa turistov … Vsi so bili izredno pozitivni, odprti, veseli, skratka odlično sem se počutila na vsakem koraku," nam je zaupala Suzana, ki je zagotovo veliko družbe imela tudi zato, ker s svojo čudovito postavo izstopa kjerkoli se pojavi. Sicer pa pravi, da je dejansko tako, da če potuješ sam, hitreje navežeš stik z domačini, kot pa če potuješ v paru ali s prijatelji.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:36 20. Maj 2023.

    Ja dragi kvazi novinarčki na zurnalu....vse tiste skale so bile v ekstazi, ko so jo videle v kopalkah....

  • 09:00 20. Maj 2023.

    Kopalke za staro mamo haha

  • 07:45 20. Maj 2023.

    menda na nekaterih italijanskih plažah je prepovano zmečkanim babam bit v bikinkah.. torej gremo nekam kjer še galebov ni, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.