Naša pevka zaspala za volanom, tako se je končalo

Foto: Sviglo Production
Foto: Sviglo Production
Voditeljica jutranjega programa na radiu Veseljak, Janja Ulaga, je imela srečo v nesreči.
Oglej si celoten članek

Ni veliko ljudi, ki radijskim voditeljem jutranjega programa zavidajo njihov urnik. Zanje je vstajanje ob "nečloveških" urah, ko večina od nas še veselo sanja, del vsakdana. Tako je tudi pri pevki in radijski voditeljici radia Veseljak Janji Ulaga, ki ji budilka zazvoni ob 4.15.

Kot je povedala v oddaji Potep z Leo, se takoj, ko se dvigne iz postelje, kot robot na avtopilotu poda v kopalnico, da je živa, pa se zave šele, ko prispe v Ljubljano. Pot do službe je zanjo rutina in tako kot pri večini je žal tudi vožnja do tja pogosto "avtomatska", kar je lahko usodno.

"Če imam občutek, da sem zelo utrujena in nenaspana, si skuham kavo, da mi zdrži vsaj do Ljubljane. Ker zaspati za volanom, pa ni v  redu. Čeprav se mi je že zgodilo, da sem zaspala za volanom," je razkrila naša simpatična voditeljica, ki je imela veliko srečo v nesreči. "Zbudila sem se pred vlačilcem. V bistvu me je on zbudil, ker je potrobil. Bilo je grozljivo, a bila sem tako zaspana, da me niti ta adrenalin ni prebudil. Samo prestavila sem se 20 metrov naprej in zaspala na parkirišču."

Za Janjo bi se lahko slabo končalo, česar se tudi zaveda in priznava, da jo je strah, da bi se ji to spet zgodilo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 08:32 3. December 2023.

    Ji kar verjamem , kar se spanja za volanom tiče in tudi pri meni se je to dogajalo , le …

  • 12:40 2. December 2023.

    Naj si najde džob od 9h do 17h pa bo vse OK!!

  • 12:07 2. December 2023.

    Tejle naši kvazi znani, uspešni,..., so šli vsi v maloro. da se morajo ven metati z boleznimi, nesrečami in podobnim, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.