Naš legendarni glasbenik priznal, da je imel v postelji več slovenskih estradnic

Foto: Instagram
Foto: Instagram
David Amaro iz svojih gostov izvleče najslajše informacije.
Oglej si celoten članek

David Amaro, ki znane Slovence zaslišuje s pikantnimi vprašanji v rubriki Quickie na Radiu Antena, se je tokrat ‘lotil’ enega najbolj legendarnih glasbenikov na slovenski sceni, Vilija Resnika. 

"Nekaj časa nazaj sem čisto nepričakovano vstopil v neki pub v mojem rojstnem kraju, na Bledu in opazil, da ljudje nenormalno žurajo. Ni mi bilo jasno, kaj se dogaja, dokler nisem opazil, da je na odru Vili Resnik in da je vzdušje na vrhuncu zaradi njega in da ga imajo ljudje res radi. Na sceni je že zelo dolgo, in če kje, je pa v Quickijih vedno dovolj prostora za legende, kot je on," je navdušeno povedal Amaro in v smehu dodal, da ni prepričan, ali je Vili vedel, v kakšen tip oddaje je prišel.

Amaro je Viliju postavil vprašanje, ali je kdaj spal s kakšno slovensko estradnico. Na začetku je Vili z odgovorom rahlo okleval, potem pa mu je priznal, da je, in to ne samo z eno.

Celoten pogovor si lahko ogledate spodaj.

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 16:49 26. Marec 2024.

    NAKLADAČ... on se vrti v okolju ritopikarjev ne žensk...

  • 07:26 21. Marec 2024.

    Ta je že cel lajf poknjen

  • 07:20 21. Marec 2024.

    res je bedak s čim se hvali...fu..kaj in bodi tiho ,to so pravi jeb..ači

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.