Nabodala po azijsko

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Okuse Azije pričarajte kar doma. Zelo na hitro in zelo enostavno. Poskusite.
Oglej si celoten članek

Potrebujete:

  • majhen strok česna
  • 50 ml grenivkinega soka
  • žličko sojine omake
  • žlico paradižnikove mezge
  • žličko sezamovega olja
  • žličko jabolčnega kisa
  • žlico kokosove smetane
  • 100 g svinjine za zrezke
  • rdečo papriko
  • majhen por
  • dolga nabodalca

 

Več receptov in kuharskih nasvetov poiščite na Jazkuham.si.

Priprava:

 

  • Česen olupite in stisnite. Gladko ga umešajte z grenivkinim sokom, sojino omako, paradižnikovo mezgo, oljem, kisom in kokosovo smetano.
  • Meso narežite na manjše koščke in jih za 30 minut položite v marinado.
  • Papriko in por dobro očistite in narežite na večje koščke.
  • Meso in zelenjavo izmenjaje nabodite na nabodalca, jih položite na pekač in pecite na zgornji polički pečice, ogrete na 250 stopinj, približno 15 minut.
  • K nabodalcem se odlično poda pražen riž, namesto z mesom pa jih lahko pripravite z bučkami.


Dober tek!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.