Na sodišču: To bivši mož zahteva od Helene Blagne

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Mitja Zaman bivšo soprogo Heleno Blagne toži in terja svojo polovico premoženja.
Oglej si celoten članek

"Služil sem milijone, vendar ne vem, kje se je ves ta denar izgubil," je Mitja Zaman, nekdanji mož slovenske dive Helene Blagne, povedal za 24ur in dodal, da zdaj pevka trdi, da je bil on v njuni zvezi le strošek in da ni nikoli nič prispeval. "Nikoli nisem trdil, da sem jaz vse prinesel (v zakon, op. a.), trdim, da je polovico mojega," je še povedal novinarki informativne oddaje.

Foto: mediaspeed Helena Blagne, Mitja Zaman David Sluga, Helenin odvetnik, pa je povedal, da Zaman v času njunega zakona ni nič služil in nič vložil v skupno premoženje. "Ista oseba je v drugih sodnih postopkih trdila, da ga preživlja Helena Blagne, danes pa to zanika," je dodal Sluga.

Zaman se obtožb brani, češ, da je bilo med ločitvijo s prvo ženo Olgo 'veliko krvi' in dodal, da je prav zato vse svoje imetje, stanovanja in lokale, pisal na Blagnetovo. Dodaja, da se bodo morali njegovi otroci iz prvega zakona iz svojih stanovanj izseliti, saj so uradno last Helene Blagne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 18:25 6. April 2017.

    Si njen odvetnik???

  • 13:58 6. April 2017.

    Nisi služil miljone,to so bili krediti.Prodala je stanovanje da je vrečala tvoje dolgove.

  • 14:58 4. April 2017.

    ne verjamem,da je imel gospod kdarkoli v ivljenju kakšne miljone.Iz besed naokrog sklepam,da jih je imela Olga in jih je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.