Na sneg v najemu

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Če se boste večkrat odpravili smučat, je ceneje kupiti rabljeno opremo.
Oglej si celoten članek

 Za najem kompleta smučarske opreme (smuči, čevljev, palic), kar ponujajo na skoraj vsakem smučišču, boste pri nas v povprečju odšteli okrog 21 evrov. Za otroke do 14. leta so cene nekoliko nižje in so v povprečju od 14 do 17 evrov.

Zelo priporočljiva čelada
Smučarski strokovnjaki zelo priporočajo uporabo smučarske čelade, čeprav ta – razen za otroke do 12. leta in tekmovalce – na naših smučiščih ni nujna. Za čelado boste odšteli okrog štiri evre na dan.

Nakup rabljene opreme
Če se boste večkrat odpravili na sneg, razmislite tudi o nakupu rabljene opreme – medtem ko vas bo celotna nova kakovostna smučarska oprema stala vsaj 500 evrov, boste za rabljeno odšteli pol manj, pa še pogajate se lahko.

Foto: Žurnal24

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.