Na Pop TV se vrača eden najbolj znanih obrazov

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Spet nas bo zabaval Jurij Zrnec.
Oglej si celoten članek

Recept za srečno jesen? 40 delov serije Ja, Chef! prihaja na Pop TV! Za popolno srečo potrebujemo 40 epizod serije Ja, Chef! v omejeni nakladi od četrte do sedme sezone, pravijo na Pop TV. Serija, ki podira rekorde na Voyo, prihaja na mala zaslone in z njo zvezdniška igralska zasedba. V glavnih vlogah namreč nastopajo Jurij Zrnec, Bojan Emeršič, Klemen Janežič, Katarina Čas, Tjaša Železnik in mnogi drugi. 

Ustvarjalci pa so serijo popestrili tudi s številnimi statisti, ki so prav tako doma v medijskem svetu. V seriji so se tako kot statistke že pojavile spletna vplivnica Teja Jugovic, publicistka in antropologinja Jerca Legan Cvikl, umetnica ličenja Doroteja Premužič in hčerka našega smučarskega asa Jureta Koširja, Alina Košir. 

"Postregli vam bomo chefa Bohinca na frotirasti posteljici in sestro Boruta, mariniranega v užaljenosti. Če dodamo še ščepec Jana Plestenjaka in poln pisker Brada Pitta, boste videli vse zvezde. Tudi Michelinove. Kadar padajo pesti in po lufti letijo težke besede, vse zvezde vidita tudi žlehtuna Tomi in Zdravc. Za boljše spajanje okusov priporočamo en pošten pretep, razstreljeno ribo, drvečo zelenjavo in zverinsko pekoči feferon. Za sladico strežemo spletke, ljubezenske zapletke in neskončne zagonetke. Mešamo in pečemo od ponedeljka do četrtka ob 21.15 na Pop TV. Prvič že 2. septembra," pravijo na Pop TV.

Serijo Ja, Chef so sicer nehali snemati že spomladi 2023. Posneli so rekordnih 120 nadaljevanj, ki so jih snemali kar dve leti. A čeprav se je snemanje zaključilo, bomo priljubljeno serijo še nekaj časa lahko spremljali, ne le na televiziji, na Voyu je namreč dostopnih vseh 9 sezon, prihajajo pa tudi nove. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 22:32 20. Avgust 2024.

    Brez veze pop tv, balkanski programi, zanič, s trdim č.

  • 21:25 20. Avgust 2024.

    Zrnec je res fantastičen. Če bi bil ameriški igralec, bi žel svetovno slavo, garant.

  • 20:56 20. Avgust 2024.

    Kot se cšulja je POP TV proivod tovarišev z rdečo knižico, kateri so pokradli denar.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.