Na naši televiziji tako priljubljen, da ga gledamo v kar dveh oddajah!

Na televiziji kuha in trenira.
Oglej si celoten članek

Julija je Planet TV presenetil z novico, da se na male ekrane vrača šov The Biggest Loser Slovenija, ki se zdaj imenuje Življenje na tehtnici. V njem med drugim spremljamo priljubljenega trenerja znanih Slovenk in Slovencev, Andreja Milutinoviča.

"Osebni trener sem že 22 let in že nekaj časa sem si želel postati del takšnega šova, saj na svoje delo gledam kot na poslanstvo, tudi zato, ker sem šel sam od enega ekstrema do drugega, česar ni izkusilo veliko ljudi in dobro razumem obe strani. Vem, kako je, ko ti govorijo, da moraš shujšati, ampak ne poznajo pa čustvene plati in vzrokov za to, zakaj se zredimo. Mislim, da se bodo kandidati zaradi moje zgodbe lahko poistovetili z menoj. Skupaj bomo dihali za isti cilj. Vsakega, ki se je odločil za sodelovanje v Življenju na tehtnici, izjemno spoštujem, saj je ena najtežjih stvari v življenju to, da si priznamo, da moramo poiskati pomoč. Bom strog, neizprosen, ampak še vedno je pomembna motivacija in to, da vidimo napredek v najkrajšem možnem času,” je povedal takrat.

To pa ni edina oddaja, v kateri nastopa simpatični trener. Ta teden smo ga lahko tudi v oddaji Riba, Raca, Rak, kjer je v kuharskih spretnostih tekmoval s Sendi, Rokom Piletičem, Frenkom Novo in Martino Švab. 

Za Andrejem, ki se zaveda, da se je preoblikovanja postave treba lotiti celostno s treningi in z ustrezno prehrano, je težka življenjska zgodba. Pri 14 letih je tehtal 140 kilogramov.

"Rediti sem se začel že kot otrok. Doma smo bili vsi dobri jedci, k čezmerni teži pa so pripomogli tudi geni. Prelomno je bilo leto, ko sem dopolnil 11 let. Takrat mi je namreč umrl oče. Ker sta brat in mama cele dneve delala, sem bil veliko sam in sem se tolažil s hrano. Pri 14 letih sem imel pri višini 176 centimetrov 140 kilogramov,“ je za Žurnal24 povedal Andrej, ki je imel zaradi odvečnih kilogramov tudi zdravstvene težave. "Vsako jutro se mi je iz nosu vlila kri. Pri zdravniku so mi izmerili 220 krvnega tlaka. Zdravnica me ni hotela spustiti domov, ker bi me lahko zadela kap. Moral sem podpisati izjavo, da na lastno odgovornost zapuščam ambulanto. To me je streznilo. Še isti dan sem se začel ukvarjati s športom in v treh mesecih shujšal 40 kilogramov, je za Žurnal24 povedal v preteklosti. 

Takrat  je seveda spremenil tudi način prehranjevanja. S svojega jedilnika je črtal majonezo, salame, narezke in beli kruh. "V bistvu sem jedel le meso in zelenjavo,” je dodal.

Njegove oboževalke se ob ogledu oddaj sprašujejo, ali je privlačni trener samski. Odgovor najdete TUKAJ.

 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.