Na Bonda streljali kar 4.662-krat

Foto: Continental Film
Foto: Continental Film
Jamesu Bondu lahko očitno mačka s svojimi devetimi življenji zgolj zavida.
Oglej si celoten članek

Na enega in edinega, neuničljivega Jamesa Bonda so v 22 filmih o tem priljubljenem agentu 007, kolikor so jih do zdaj posneli, streljali kar 4.662-krat, poleg tega pa so ga od prvega dela iz leta 1962 z naslovom Dr. No poskušali razen s strelnim orožjem ubiti še na 130 drugih načinov. Veliki oboževalec dogodivščin najbolj znanega britanskega vohuna Gordon Stanger pa je izračunal tudi, da je Bond v vseh teh filmih ubil 198 svojih sovražnikov.

Do zdaj so posneli 22 filmov o slavnem agentu 007, trenutno pa snemajo že 23. nadaljevanje sage o tem neumrljivem agentu, v katerem bodo nastopili Daniel Craig, Judi Dench in Naomie Harris, z naslovom Skyfall.

Še nekaj zanimivosti o tem slavnem agentu:

  • Sean Connery je nosil lasuljo v vseh sedmih filmih o Bondu, v katerih ga je upodobil.
  • Daniel Craig je sedmi igralec, ki je nastopil v vlogi slavnega agenta.
  • Bond se je rodil v Nemčiji, odraščal pa na Škotskem in v Angliji. Njegovi starši so umrli med planinarjenjem.
  • Bond je po horoskopu škorpijon.
  • Roger Moore, ki je upodobil Bonda v sedmih nadaljevanjih, je imel dvojnika v vseh prizorih teka.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.