"Moja prva noč z Deppom"

Foto: Žurnal24 Peggy smo lahko videli tudi v serijah Obalna straža in Družina za umret. (Foto:
Igralka in manekenka Peggy Trentini je napisala knjigo o svojih bogatih spolnih izkušnjah s hollywoodskimi zvezdniki.
Oglej si celoten članek

Med njenimi ljubimci naj bi bil tudi Johnny Depp, ki ga je igralka spoznala na zasebni zabavi v njegovi vili. "Očitno sem mu takoj padla v oči. Predstavil se mi je kot Marco. Na prvi zmenek je prinesel odejo in šampanjec, ki sva ga spila na strehi njegove hiše. Tam sva se prvič tudi ljubila," je v knjigi Once Upon a Star: Celebrity Kiss and Tell Stories zapisala Peggy in dodala, da sta se po spolnem aktu še dolgo pogovarjala. "Pravi intelektualec je. Bil je fantastičen."

Depp, Costner in Idol
A Depp ni bil edini zvezdnik, ki je Peggy povabil v svoj dom. Mečkala naj bi se tudi s Kevinom Costnerjem. "Kevin je prijatelje prosil, naj k njemu povabijo čim več deklet, da si bo lahko izbral najlepšo. Bil je zelo zabaven. Ves čas se je spogledoval, a ga nisem jemala resno. Prijatelji so mi namreč že vnaprej povedali, da je velik ženskar."

Peggy ima veliko povedati tudi o Billyju Idolu. "Billy se najbolje poljublja. Bil je zelo nežen in skrben," je med drugim o pevcu izdala lepotička.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.