Miss Kolumbije pokazala češpljico

Foto: Youtube Miss Kolumbije, Catalina Robayo Foto: Youtube Miss Kolumbije, Catalina Robayo Foto: Youtube Miss Kolumbije, Catalina Robayo Foto: Youtube Miss Kolumbije, Catalina Robayo
Potem ko so organizatorji izbora Miss Universe zahtevali, da misice dobijo nove bikinke, ker so bile prvotne preveč vulgarne, je predstavnica Kolumbije na predstavitev prišla brez hlačk.
Oglej si celoten članek

Organizatorji najprestižnejšega lepotnega tekmovanja so nedavno doživeli šok. Za to je poskrbela 22-letna predstavnica Kolumbije Catalina Robayo, ki je na predstavitvi kandidatk nosila kratko obleko brez hlačk. Vse skupaj je še bolj sporno, ker so morali organizatorji pred tem zamenjati vse bikinke, saj naj bi bile prvotne preveč vulgarne za ameriške televizije.

Besni organizatorji so misico opomnili zaradi neprimernega vedenja, predsednica organizacije Paula Shugart pa je dejala, da jih oblačenje misic zelo skrbi. Po njihovem mnenju se namreč preveč deklet pojavlja v prekratkih krilih. "O tem smo že govorili z vsemi misicami, z gospodično Robayo pa smo se pogovorili na štiri oči. Ona trdi, da je nosila hlačke," je povedala Shugartova, vi pa presodite sami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.