Minister Mesec se tudi uradno kaže z novo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Spremljala ga je na premieri.
Oglej si celoten članek

Prvič ga je paparaco z novim dekletom ujel poleti, septembra pa se je okoli nje že dvigal medijski prah. Takrat  je zaradi obeh ministrovih Manc, bivše in zdajšnje, po intervjuju z Dušanom Smodejem v oddaji Tarča, nastala cela zmeda. Povedal je namreč, da ministra Luko Mesca pozna, ker sta se videla na nekaterih odprtjih, da pa ni obiskoval zloglasnih zabav v Fotopubu, ki sta jih prirejala s pokojnim Romanom Uranjekom. Je pa povedal, da pozna njegovo dekle: "Z Manco se poznava, sva prijatelja in sva ohranila stike." Takrat je prišlo do zmede, katero Manco je mislil Smodej.

"Da, mislil je mene. Poznam Dušana, kot vsi ostali, a nisem vpletena. Po krivici sem potisnjena v to. Šla sem tudi na kakšno otvoritev, ker je to del mojega poklica in se mi to ne zdi nič spornega," je za zurnal24.si takrat odgovorila Manca Krnel, novo dekle ministra Luke Mesca, s katero pa se sedaj pokaže tudi na javnih dogodkih. Po novem letu sta se namreč skupaj udeležila premierne predstave Sebastiana Cavazze in se stisnila tudi pred pred objektivom. In sicer v družbi ministrice Aste Vrečko ter njenega srčnega izbranca. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 31

  • 16:41 16. Januar 2023.

    Tole ne bo trajala, razen, če ima minister rad plehke.

  • 15:18 15. Januar 2023.

    Ampak lepšega od Maljevca pa res ni v vladi in prav ta, bi bil taprav, za kakšne filme snemat, v …

  • 14:29 15. Januar 2023.

    Še dobro, da imamo te glumače ala Lukc klukc in njemu, Tina in njen ljubimec in ostala smetana, da imate …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.