Miley spet koščena

Foto: FameFlynet Miley Cyrus Foto: FameFlynet Miley Cyrus Foto: FameFlynet Miley Cyrus Foto: FameFlynet Miley Cyrus Foto: FameFlynet Miley Cyrus Foto: EPA Miley Cyrus Foto: EPA Miley Cyrus Foto: Žurnal24 Miley Cyrus, april 2010 Foto: Žurnal24 Miley Cyrus, feb 2011
Novembra se je Miley Cyrus branila, da ni debela in da je s svojo postavo zadovoljna, kar pa očitno ni držalo.
Oglej si celoten članek

Konec lanskega leta je bila najstniška zvezda tarča grdih kritik medijev, blogarjev in tudi fanov. Lepotička se je takrat branila: "Všeč sem si. Če bi si bile všeč tudi same, ne bi sedele za računalnikom in žalile drugih."

Miley pa si očitno le ni bila tako všeč, saj je v zadnjih mesecih močno shujšala. Bila je na strogi brezglutenski dieti in redna gostja fitnes centra.

Vam je bolj všeč zdaj ali vam je bila bolj všeč z nekaj kilogrami več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.