Miki pristal na urgenci

Govorilo se je o novem "talent showu" V faktor. Zdaj je jasno, V faktor je osnovna zgodba videospota Zaljubljena skupine Victory.
Oglej si celoten članek

V faktor je uspel, zmagovalci so Victory, le, da so se morali po začetni zavrnitvi preleviti, vsaj navidezno, v Justina Bieberja. Formula za uspeh! Morda pa bo ta videospot dodatno pripomogel k še večjemu uspehu nove pesmi Zaljubljena izvajalcev Victory, ki očitno imajo V faktor.

Mikija Vlahoviča pa je ob tem popadla taka evforija, da je bil v četrtek zaradi padca po stopnicah  z rešilcem prepeljan na urgenco, kjer so ugotovili, da na srečo ni hujšega, da pa naj si "fant" njegove starosti, le zastavi bolj letom primerno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.