Michelle v 26 evrov vredni obleki iz H&M

Foto: Žurnal24 Michelle Obama
Bi radi posnemali videz prve ameriške dame? Nič lažjega. Michelle Obama je namreč v sredo na ameriški televiziji NBC nastopila v 35 dolarjev vredni oblekici iz H&M-a.
Oglej si celoten članek

Michelle Obama je bila že večkrat pohvaljena za svoj cenovno dostopen smisel za modo, pri čemer kombinira priznane oblikovalce s prepoznavnimi znamkami iz nakupovalnih centrov. Tokrat je le še potrdila svoj sloves, ko se je v sredo v oddaji Today na televiziji NBC pojavila v obleki, vredni 34,95 dolarja (manj kot 26 evrov), iz trenutne kolekcije H&M-a. Prva ameriška dama je modro-belo oblekico kombinirala z oranžnim pasom ter rumenimi salonarji, njen stilist pa je obleki dodal rokave.

Ko jo je voditelj Matt Lauer povprašal o tem, kako se počuti kot stilska ikona, je odgovorila: "To jemljem kot kompliment. Vsak se mora zjutraj obleči. Upam, da sem ljudem všeč, ni pa nekaj, na kar bi se osredotočala."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.