Mel je "antisemit in homofob"

Foto: Žurnal24 Ryderjeva nastopa ob Natalie Portman v filmu Black Swan. (Foto: Flynet)
Igralka Winona Ryder je razkrila, kako jo je Mel Gibson pred 15 leti užalil na neki hollywoodski zabavi, ker je judinja.
Oglej si celoten članek

39-letna igralka Winona Ryder je razkrila podrobnosti z zabave pred 15 leti, ko jo je Mel Gibson užalil s tem, ko je naredil grdo namigovanje na holokavst. Na eni izmed hollywoodskih zabav ji je sicer v zelo pijanem stanju rekel, da je ena tistih, ki so se "izognili pečici".

"Tam sem bila s svojim prijateljem, ki je homoseksualec in Gibson se je res grdo pošalil na račun homoseksualcev. Nekako je na plan prišlo, da sem Židinja. Rekel je nekaj o 'izogibu pečici', vendar ga nisem razumela," priznava Winona o grdem namigovanju na holokavst. "Nikoli še nisem slišala za to. Mislila sem si: 'On je homofob in antisemit.' Nihče ni verjel moji zgodbi," je razkrila.

Gibson je že enkrat prej žalil Žide, v zadnjem času pa ga bremenijo grožnje bivšemu dekletu Oksani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.