Meghan Markle 30 minut kričala na cvetličarko

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pravi, da z vojvodinjo ne bo več sodelovala.
Oglej si celoten članek

The Sun poroča, da naj bi se vojvodinja Meghan pol ure po telefonu drla na cvetličarko, ker naj bi na spletu objavili podrobnosti o njenem šopku. Meghan je to močno ujezilo, čeprav niso razkrili njenega imena. 

Neimenovani vir je mediju razkril, da cvetličar po tem dogodku noče več sodelovati z Meghan. "Če ste delali zanjo, vas obravnavajo kot trgovca, s katerim lahko ravnate kot s s******," je povedal.

Meghan mora v zadnjih dneh spet poslušati zgodbice o svojem nemogočem vedenju. "Prijetna je, če teče vse gladko, kadar ne, pa se spremeni v demona," je The Daily Beast povedal vir, ameriška revija "The Hollywood Reporter" pa je celo raziskala, zakaj sta Meghan in Harry v zadnjih letih izgubila pomembne sodelavce.

Vir blizu para je reviji povedal: "Vsi se bojijo Meghan. Norčuje se iz drugih, ne sprejema nasvetov. Oba se slabo odločata, pogosto si premislita." Harry naj bi bil sicer očarljiv, a glavno besedo ima Meghan, ki naj bi bila "grozna". Neki drugi vir pa je o vojvodinji razkril: "Neizprosna je. Hodi naokoli kot diktatorka v visokih petah, se jezi in ukazuje. Videl sem, kako je odrasle moške spravila v jok."

Nove obtožbe v javnost ne bi mogle priti ob slabšem času, saj Meghan pripravlja nov projekt - kuharsko oddajo in kuharsko knjigo, s katerima bo promovirala svojo blagovno znamko živil American Riviera Orchard. Vojvodinjini novi zaposleni so se sicer postavili na njeno stran in povedali, da si boljše šefice ne bi mogli želeti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:17 30. September 2024.

    Afriška genetika, kot oni posiljevalski umski bolnik Puff Diddy! Zato so zaoslai na nivoju plemen, kanibalizma in kopij...

  • 10:10 30. September 2024.

    Ona misli, da s tem kaže kako je pomembna. Jok, s tem kaže vso svojo slamo v glavi, ki je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.