Manco je sram v kopalkah

Foto: Katja Kodba / Mediaspeed
Foto: Katja Kodba / Mediaspeed
Postavna Manca Špik nam je zaupala, da se že od nekdaj nerada kaže v kopalkah.
Oglej si celoten članek

Postavna in seksi slovenska pevka Manca Špik bi po našem mnenju sicer prav gotovo lahko brez kakršnih koli pomislekov odvrgla vse krpice, vendar se lepotička sama počuti neprijetno, da bi jo videli v kopalkah. "Glede na to, da sem doma iz Bohinjske Bele, kjer imamo Blejsko jezero, bi marsikdo pričakoval, da se stalno kopam tam. Ampak ne, mene ne boste videli ne v Blejskem, ne Bohinjskem jezeru ali na naši obali, ker me je zelo sram biti v kopalkah," nam je priznala Manca, ki sicer za svojo postavo redno skrbi tudi s športom. "Kopam se res samo tam, kjer je malo ljudi," nam je še zaupala.

Tako se v teh vročih poletnih dneh za svežo ohladitev raje posluži kakšne hladne pijače ali sladoleda, ki ga ima zelo rada, kot nam je še povedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.