Majhen, a mogočen vibrator

Foto: Žurnal24 Igračka zagotavlja orgazmično vožnjo za oba. (Foto: Nik Rovan)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Na trg erotičnih igračk je prispel nov vibrator za točko G, ki se lahko pohvali s tem, da je najmanjši med svojimi.
Oglej si celoten članek

Nexus G-Play je zasnovan za raziskovanje tako moške kot ženske točke G. Ko pride na cilj, jo vzburi maksimalno, za kar se lahko zahvalite prav njegovi majhnosti. In ravno velikost je tudi razlog, da bodo moški raje poskrbeli za svojo G-točko, kar so z večjimi vibratorji počeli težje ali pa sploh ne.

 

Spletna cena: 33,30 €
Dolžina: 7,3 cm
Baterija: priložena

Najmanjši vibrator je narejen iz mehkega in svilenega silikona, ki se preprosto čisti pod tekočo vodo. Za boljšo drsnost in še večji užitek priporočamo, da uporabite lubrikant na vodni osnovi.

V zavihku Video si oglejte več o novi najmanjši erotični igrački.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.