Maja nima časa za fanta

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Maja Keuc je po razhodu z Anžetom Zalarjem še vedno samska.
Oglej si celoten članek

Maja Keuc, ki se je že nekaj časa nazaj razšla s plesalcem skupine Maestro in sinom ministra Aleša Zalarja, Anžetom Zalarjem, nam je zaupala, da na njenem ljubezenskem področju ni nič novega. Priljubljena pevka je bila zadnje čase namreč tako zaposlena z nastajanjem svojega prvega samostojnega albuma z naslovom Indigo, ki ga je pred dnevi tudi predstavila svojim oboževalcem na koncertu na Ljubljanskem gradu, da niti ni pripravljena na kakšne spremembe. "Verjetno bom kar še nekaj časa sama. Dobro se počutim tako," je povedala, obenem pa dodala: "Sploh pa nimam kaj veliko časa iskati novega fanta."

Z Anžetom sta sicer ostala v dobrih odnosih, kot nam je povedala, pa ji je bil ravno on tudi v veliko oporo pri nastajanju novega albuma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:53 18. December 2011.

    DA SI PA ZALARJA SKENSLALA TI PA ČESTITAM:))

  • 10:26 18. December 2011.

    vet njihov, potem pa ugotovijo, da so tudi one samo ljudje s takšnimi in drugačnimi pomanjkljivostmi in da tudi njih …

  • 10:25 18. December 2011.

    Mislim, da ima takšna punca še ogromno časa za kakršno koli zvezo. Res je videti starejša, ko je naličena, vendar …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.