Madonna boljša od Beatlov

Foto: Žurnal24 Madonna je s prvega mesta spodrinila legendarne Beatle. (Foto: Reuters)
Madonna je v Veliki Britaniji po poslušanosti v zadnjem desetletju prehitela britanski zaščitni znak Beatle.
Oglej si celoten članek

Raziskava je pokazala, da je prav Madonnina glasba v zadnjem desetletju najpogosteje odmevala na televizijskih in radijskih kanalih, pa tudi v pubih, klubih in trgovinah.

 

Madonna je tako po dolgi prevladi s prvega mesta spodrinila Beatle. Ti zdaj zasedajo drugo mesto, po poslušanosti na Otoku jim sledi Robbie Williams, nato zasedbi Queen in Take That. Šesto mesto je zasedla ženska pop zasedba Sugababes, za njo so se uvrstili še Elton John, Elvis Presley, Abba in Coldplay. Rolling Stones, še en britanski zaklad, so zasedli komaj 19. mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.