Lohanova zavrnila sodnikovo ponudbo

Foto: Žurnal24 Lindsay Lohan
Lindsay Lohan je zavrnila sodnikovo ponudbo, saj je prepričana, da bo na sodišču dokazana njena nedolžnost.
Oglej si celoten članek

Čeprav je kamera ujela, kako je igralka Lindsay Lohan v žep pospravila verižico, je zvezdnica prepričana, da jo bo porota spoznala za nedolžno. Njen optimizem je tako neomajen, da je zavrnila ponudbo, s katero bi se izognila sodnemu procesu. Priznaj, v zaporu prestani 90 dni in zadeva je končana, ji je ponudil sodnik, a Lindsay rine z glavo skozi zid. "Prepričani smo, da si bo porota ogledala dokaze in jo spoznala za nedolžno," je izjavila igralkina zagovornica Shawn Holley.

Proces se bo začel 22. aprila. Če bi Lindsay spoznali za krivo, ji grozi do tri leta zapora. Kot rečeno, jo obtožnica bremeni kraje verižice v vrednosti 1.769 evrov. Lohanova, ki zaradi vožnje pod vplivom alkohola leta 2007 še vedno prestaja pogojno kazen, obtožbe zavrača in zatrjuje, da ji je zlatar nakit posodil.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.