Ljubimkin mož spregovoril

Foto: Žurnal24 Arnolda je Rogelio vedno videl kot heroja. (Foto: Flynet)
Rogelio Baena, nekdanji mož Schwarzeneggerjeve ljubice Mildred, je bil 13 let prepričan, da je otrok, ki sta ga spočela Arnold in njegova nekdanja žena, njegov biološki sin.
Oglej si celoten članek

Da Joseph ni njegov biološki sin, je Rogelio izvedel takrat kot ves svet – pred dvema tednoma. Takrat je Arnold Schwarzenegger javno priznal, da ima nezakonskega sina s hišno pomočnico in Rogelijevo nekdanjo ženo, Mildred Baena.

 

Po dolgih dneh molka je za ameriške medije spregovoril, da se "počuti izdanega" in da je Schwarzeneggerja vedno videl kot "heroja". Med intervjujem je še povedal, da ima za Josepha sporočilo, ki bi ga rad povedal prek televizijskih zaslonov: "Jaz sem tvoj oče. To je vse."

 

A kljub temu ni znano, kakšen odnos je Rogelio imel s fantom. Sodeč po ločitvenih papirjih sta se z Mildred namreč razšla že leta 1997, le nekaj tednov po Josephovem rojstvu. Uradno pa sta se ločila šele leta 2008.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.