Ljubezen po domače: Zaradi brhke mladenke zavrnil pisma, nato pa se je zgodilo to!

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Mu je sedaj žal?
Oglej si celoten članek

Boštjan Kulovic je presenetil voditeljico Ljubezni po domače, Tanjo Postružnik Koren, saj ni sprejel pisem, ki jih je dobil od gledalk POP TV. Mladenič je namreč po predstavitveni oddaji prejel ogromno sporočil ljubezni željnih mladenk in ena od teh mu je ukradla srce. Kako se je njuna zgodba začela, si lahko preberete TUKAJ

A njuna zveza ni trajala dolgo, saj je njegova izbranka na prvo mesto postavila kariero in ne ljubezen. “Ni se izšlo. Bilo je lepo, super, ampak ni vse usojeno … Ko misliš, da si za skupaj, potem pa se izkaže nasprotno," je povedal za 24ur.com. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:52 21. Februar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 12:56 21. Februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

  • 12:36 21. Februar 2022.

    Bog je dal žensko da nebi bilo preveč dolgi čas in še vedno mu je žal zato se noče že …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.