Lindsay in Heath ljubimca?

Foto: Žurnal24 Lindsay in Heath naj bi se dobivala.
Po Hollywoodu se govori, da sta igralca Lindsay Lohan in Heath Ledger ljubimca.
Oglej si celoten članek
Lindsay Lohan je pred nekaj dnevi zapustila svojo ljubezen s klinike za odvajanje od zasvojenosti Rileyja Gilesa, s katerim si je že ustvarila skupno gnezdece. Razlog za konec zveze naj bi bil postavni Avstralec Heath Ledger, ki se ločuje od igralke Michelle Williams, s katero ima hčer Matildo.

Igralca naj bi se spoznala v nekem klubu v New Yorku, in sicer malo pred zahvalnim dnevom. "Takoj sta se ujela. Ko je Lindsay zapustila lokal, mu je takoj poslala SMS. Že naslednji dan sta se dobila. Gre samo za seks," je izdal znanec zvezdnikov.

Heath za svojim zakonom ni dolgo žaloval, saj se je tolažil z različnimi dekleti, med drugim tudi z nekdanjo manekenko Heleno Christensen.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.