Lily Allen je noseča

Foto: Žurnal24 Divja pevka, ki je spila veliko alkohola in pokadila ogromno cigaret, je že spre
Pevka Lily Allen je sporočila, da s svojim fantom pričakujeta prvorojenca.
Oglej si celoten članek

Britanska pop pevka Lily Allen je že pred nekaj meseci sporočila, da obžaluje svojo glasbeno kariero in da se umika iz sveta glasbe, tokrat pa je potrdila, da je razlog za umik še en. S svojim fantom Samom Cooperjem, s katerim je skupaj eno leto, namreč pričakuje prvorojenca ali prvorojenko, noseča pa je dobre tri mesece.

"Zelo sem vesela, da vam lahko sporočim, da s Samom pričakujeva prvega otroka. Oba sva izjemno vesela," je povedala pevka.

Lily je imela januarja 2008 splav, takrat pa je bila v zvezi s članom skupine The Chemical Brothers Edom Simonsom. Prejšnji mesec je tako odpovedala vse promocijske obveznosti in se bo posvetila izključno nosečnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.