Lili Žagar mora paziti na kilograme

Foto: Miro Majcen
Foto: Miro Majcen
Voditeljica Lili Žagar, ki pričakuje drugega otroka, je priznala, da ima velik apetit in da mora kar malo paziti na kilograme.
Oglej si celoten članek

V zadnjem času je priljubljena voditeljica Lili Žagar na svojem profilu na Twitterju večkrat objavila fotografije jedi, ki jih je skuhala in pojedla, zato smo jo povprašali, ali ima sedaj, ko je v drugi nosečnosti, kaj večji apetit kot v prvi. "Ne, apetit imam zmeraj dober, mogoče imam sedaj raje malo več sladkega. Moram pa malo bolj paziti, ker gredo kilogrami hitro gor, drugače pa ni neke razlike," je povedala. Kljub temu da jo bolj mikajo sladkarije, njen jedilnik ostaja enak kot sicer, je še razkrila.

"Spol se še ne vidi"

Spola otroka še ne ve, ga pa v družini želijo vedeti. "Da, želimo vedeti, vendar se ne vidi," je povedala v smehu. Na vprašanje, ali si po rojstvu sina želi hčerke ali še enega sina, odgovarja, da je čisto vseeno, samo da bo otrok zdrav. Bi pa rada spol vedela vnaprej, da "se lahko pripravim glede oblačil, vozička in takih stvari. Dobro je, da te ne preseneti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.