Lidija si želi oditi

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Lidija se v svoji ekipi ne počuti dobro.
Oglej si celoten članek

Lidija Zebec s Ptuja, ki je prejšnji teden v šovu Gostilna išče šefa vodila ekipo rdečih, je po Žigovem odhodu Tilnu povedala, da je žalostna, ker je moral Ljubljančan zapustiti šov. Žiga je bil simpatični 40-letnici namreč v veliko pomoč, saj se je kot vodja spopadala z ogromnimi težavami.

Spomnimo. Aljaž je narobe narezal zelenjavo, nato pa brez glasu izginil in sredi odprtja gostilne svojo ekipo pustil na cedilu. Lidija se je nato sprla še s Tilnom, ki ni poslušal njenih navodil.

Nesoglasja v rdeči ekipi že načenjajo Lidijine živce. V spovednici je povedala, da si želi iz šova. "Imam občutek, da me nesoglasja v ekipi že precej morijo. V bistvu si želim oditi in prepustiti vso tisto tekmovalnost tistim, ki si tega resnično in na vsak način želijo,“ je povedala svetlolaska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:12 24. Oktober 2013.

    Lidija tako je to je šov v katerem se vsak po svoje bori za denarno nagrado,vesela bodi da si prišla …

  • 16:59 24. Oktober 2013.

    debili so tisti ki to sranje gledajo

  • 10:40 24. Oktober 2013.

    ma dobr no pa kaj so to za eni nedorasli infantilni debili? A so prišli na šov kjer se tolčejo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.