Laila, ki obožuje čips

Foto: LG Ljubljana
Foto: LG Ljubljana
Nocoj na ogled lutkovne predstave Laila, ki jo bodo ob 20. uri uprizorili v Lutkovnem gledališču Ljubljana, peljite svojo boljšo polovico in se pozabavajte na malce drugačen način.
Oglej si celoten članek

Tragikomični lik Laile, punce, deklice, ženske, ki jo obkrožajo oblački misli, je ustvarila Michaela Pavlátová, za oskarja nominirana, večkrat nagrajena češka režiserka igranih in animiranih filmov.

Epizode, zdaj kratke kot dih, zdaj dolge kot ponedeljek,  sta iz dvodimenzionalne resničnosti kratkih animiranih filmov in stripov v tridimenzionalno resničnost gledališkega odra z obilo glasbe Milka Lazarja in gledaliških izumov prenesla vsestranska lutkovna in gledališka ustvarjalca Martina Maurič Lazar in Gregor Lorenci.

Prikupni punci Laili se sreča sicer kdaj pa kdaj nasmehne, a ji kmalu zatem hitro pokaže jezik. Je punca, ki bi si včasih želela bit lepotica, hkrati pa se kar dobro zaveda, da je bistvo drugje, punca, ki obožuje risanje, ustvarjanje filmov, poezijo in čips,

Za vstopnico boste odšteli 5,5 evra.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.