La Toyo žalijo, a njej se le smeji

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Pornesa in novopečena voditeljica La Toya očitno ve, kaj dela. Pravi, da ne bi bila tako popularna, če bi bila vsem všeč.
Oglej si celoten članek

La Toyo v njeno novo oddajo Boom na Top TV kličejo gledalci, ki so zato, da jo žalijo, pripravljeni plačati. V nedavni oddaji je gostila Marjano Novino, bolj kot za Novino, pa so se gledalci zanimali za bujno voditeljico.

"A veste kakšna ste? Marijan je čisto super dečko. Samo poglejte, La Toya, vaša oddaja je pa tako prekleto glupa," ji je zabrusila gledalka. Pornesa ji je na to odgovorila, da je najbolj gledana oseba v Sloveniji, a gledalka ni odnehala: "A veste, kakšna ste? Kot ena velika karikatura." A La Toya ji ni ostala dolžna: "Kakšna sem? Imam velike joške (smeh). Hvala za ta komentar, tudi negativne stvari moram sprejeti. Ne morejo biti vsi na moji strani, potem ne bi mogla biti tako popularna, kot sem. Vi po moje niste, zato me pa kličete (smeh). Rada vas imam, pokličite me še kdaj, glejte me."

"Mene to ne moti"

Nad porneso se je spravil tudi gledalec, ki se je predstavil kot premožen oboževalec in ji za ples ponudil pet tisočakov, nato pa nesramno odvrnil: "La Toya, a veš, kaj so ti delali, ko si bila majhna? Okoli glave so ti dali kotlet, da se je vsaj pes igral s teboj. In ta oddaja je čist mimo," La Toya pa mu je odgovorila: "Zaradi tega ne bom nič bolj bogata, samo bolj seksi."

Pornesa pravi, da je tovrstni komentarji ne motijo, saj to le pomeni, da jo ljudje spremljajo: "Jaz sem bolj odprta in si mislijo, da mi lahko rečejo kar hočejo. Mene to ne moti, sej vem, da me vsaj gledajo. Če me ne bi klicali, bi bilo še slabše. Ne morejo biti vsi na moji strani, ljudje smo si različni. Meni je to, kar delam, všeč, zelo se zabavam, ljudje mi pravijo, da je v redu."


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 19:04 19. April 2013.

    Koga hudiča se pa zgražate. Res ni lepotica, ampak tisti ki pravi, da je nebi, naj pazi da ne bo …

  • 17:48 19. April 2013.

    Iz kere kleti to oddajajo madona ..imajo 1 mikrofon pa 1 zvočnik, pa nič ne dela dobro.

  • 16:41 19. April 2013.

    Saj bi še kaj več povedal, ... ampak , ... na kratko : afna ... oziroma , ... ah, ne, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.