Kristen obupana zaradi Robertove nove

Foto: FameFlynet Robert Pattinson Foto: FameFlynet Dylan Penn, Robin Wright, Hopper Penn
Čeprav Kristen Stewart in Robert Pattinson že lep čas nista več par, igralka očitno še ni prebolela lepega zvezdnika. Kristen naj bi bila namreč šokirana, ko je izvedela, da hodi z njeno znanko.
Oglej si celoten članek

Ameriški mediji Roberta Pattinsona po novem povezujejo z manekenko Dylan Penn, ki je hčerka legendarnega holivudskega igralca Seana Penna in igralke Robin Wright pa tudi znanka Robertovega bivšega dekleta Kristen Stewart. Ravno zaradi tega naj bi bila mlada igralka obupana in depresivna, ker ne more sprejeti dejstva, da sta par. "Kristen ne razume, kako ji je Robert lahko naredil to. Na svetu je na milijone deklet, on pa se je moral poparčkati ravno z Dylan," je za Hollywood Life povedal vir blizu 23-letne igralke.

Revija People pa medtem poroča, da je Robert zelo zaljubljen v svoje novo dekle, s katerim naj bi bila skupaj že dva meseca. Na Kristen je očitno že čisto pozabil in se na njene želje ne ozira.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.