Kreslin sameval v parku

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Vlado Kreslin je sončen dan izkoristil za sprostitev v parku in se posvetil svojim mislim.
Oglej si celoten članek

V prvih toplih dneh smo na Kongresnem trgu opazili domačo glasbeno legendo Vlada Kreslina. Sprva je bilo videti, da Kreslin nekoga čaka, a si je očitno vzel le čas zase, saj je eno uro sedel na klopci in opazoval okolico. Povsem sam in ne v dvoje, kot prepeva v pesmi Preko Mure preko Drave: "Lahko bi bila idealen par starčkov na klopi v parku".

Po uri oddiha se je Kreslin le odpravil, a ga je pred Slovensko filharmonijo ustavila gruča turistov in ga prosila, naj jih fotografira. Zagotovo se jim še sanja ne, da je njihov trenutek ovekovečil eden od največjih slovenskih glasbenikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:13 19. April 2013.

    na Kongrescu je vsak dan toliko znanih oseb... če bi napisal članek za vsako, bi se že lahko izdal časopis …

  • 14:28 19. April 2013.

    A ma 1.90 metra,da je največji??

  • 10:19 19. April 2013.

    no, no, najvecji...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.