Kraljica bo prvič prababica

Foto: Žurnal24 Družinica Petra in Autumn bo decembra večja za enega člana. Ali pa dva? (Foto: R
Kraljica Elizabetha II bo konec leta lahko pestovala svojega prvega pravnuka.
Oglej si celoten članek

Decembra bo namreč soproga Petra Phillipsa povila njunega prvorojenca. Buckinghamska palača je medijem sporočila, da Kanadčanka Autumn Kelly, ki z možem živi v Hong Kongu, pričakuje otroka. "Tako kot kraljica je  bila tudi Kellyjina družina presrečna, ko je izvedela veselo novico,“ so zapisali v spročilu za javnost.

Najstarejši vnuk 84-letne kraljice Peter Phillips nima kraljevega naziva, a je 11. v vrsti za kraljevo krono. Od kraljevega življenja se je umaknil v Hong Kong in ne opravlja nobene kraljeve dolžnosti.

Svojo soprogo Autumn je spoznal leta 2003 na dirki v Montrealu, poročila pa sta se pet let pozneje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.