"Koncert bo, in to z bendom!"

Foto: Žurnal24 Boy George
Boy George. Danes v poznih jutranjih urah na tiskovni konferenci v Hotelu Lev.
Oglej si celoten članek

"Boy George je že v Ljubljani. Koncert nocoj bo! Tudi datum koncerta v Ljubljani je vrnjen na njegovo spletno stran," nam je sporočil organizator današnjega koncerta Boya Georgea Joe Onyero.

Moj nastop v Sloveniji je bil pravkar odpovedan. Upam, da se bo zgodil kdaj v prihodnosti!
Boy George je včeraj na Twitterju šokiral tudi organizatorje koncerta

Skoraj ga že ne bi bilo
Boy George je namreč včeraj na svojem profilu na Twitterju oznanil: "Moj nastop v Sloveniji je bil pravkar odpovedan. Upam, da se bo zgodil enkrat v prihodnosti!" Organizatorji o tem niso vedeli nič. Datum ljubljanskega koncerta je bil umaknjen tudi z njegove uradne spletne strani. "Še predvčerajšnjim sem govoril z njegovim menedžerjem in je bilo vse v redu. Nihče mi ni sporočil, da naj bi bil koncert odpovedan," nam je včeraj po tem, ko je splet poplavila novica o odpovedi koncerta, povedal Onyero, sicer menedžer marketinga na Radiu Ljubljana. Vzroka za začasno odpoved koncerta pa nam Onyero ni pojasnil.

Ne bo DJ, prihaja z bendom
Kot nam je še zatrdil Onyero, naj bi bila danes v poznih jutranjih urah v Hotelu Lev sklicana tudi tiskovna konferenca, na kateri naj bi bil navzoč tudi Boy George. Koncert, kot pravi Onyero, zagotovo bo. Zavrača tudi govorice, da naj bi George nocoj v Hali Tivoli nastopil kot didžej: "To ni res! Z njim bo prispel desetčlanski bend in koncert bo, kot se šika. Verjamem, da si ga bo prišlo ogledat veliko ljudi, saj je to njegov prvi nastop v Sloveniji."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.