Knjiga o džungli za lahko noč

Foto: Žurnal24 Predstava traja 60 minut in je primerna za otroke od 5. leta starosti dalje. (Fo
Nocoj vam za lahko noč ne bo treba brati Knjige o džungli. Svoje malčke ob 17. uri raje peljite na ogled otroške lutkovne predstave, ki jo bodo uprizorili v Lutkovnem gledališču Ljubljana.
Oglej si celoten članek

Knjiga o džungli Rudyarda Kiplinga obeta tudi v lutkovni izvedbi zanimivo potovanje v indijsko džunglo.

Zgodba o dečku Mavgliju, njegovi krušni mami volkulji, zaščitniku modrem črnem panterju Bagiri, medvedjem prijatelju Baluju in nevarnem sovražniku tigru Šir Kanu bo pravi lutkovni spektakel, v katerem ne bo manjkalo napetih, humornih, pa tudi nežnih trenutkov.

Zanimivo,  vizualno bogato in dinamično dogajanje pa ne bo le paša za oči, ampak tudi za ušesa, saj bo v predstavi res veliko dobre glasbe.

Cena vstopnice je 4,50 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.