Maneken in njegova ljubimka sta se požvižgala na občinstvo

Foto: Profimedia jeremy meeks Foto: Profimedia jeremy meeks Foto: Profimedia jeremy meeks Foto: Profimedia jeremy meeks Foto: Profimedia jeremy meeks Foto: Profimedia jeremy meeks Foto: Profimedia jeremy meeks
Najbolj vroči zapornik Jeremy Meeks in hčerka ustanovitelja blagovne znamke Topshop, Chloe Green, sta se noro zabavala v nekem nočnem klubu v Nemčiji.
Oglej si celoten članek

Meeksova žena Melissa je medtem razkrila, kako je izvedela za moževo nezvestobo. "Na družbenem omrežju mi je neznanec poslal fotografijo, na kateri se je moj mož poljubljal s to žensko. Bila sem v šoku. Postalo mi je slabo. Kot bi bomba uničila moj svet,“ je povedala prevarana žena, ki je takoj vložila ločitvene dokumente, v katerih sicer piše, da se z možem razhajata zaradi "nepremostljivih razlik“.

Da se Meeks, ki je po vsem svetu zaslovel s fotografijo, ki jo je po njegovi aretaciji posnela policija in objavila na Facebooku, zabava z bogato dedinjo, se je razvedelo pred nekaj dnevi, ko so ju paparaci ujeli na jahti.

Kako vroča je njuna romanca, dokazujejo tudi fotografije iz nekega nočnega kluba v Dortmundu. Posnetki, ki Melisso, ki je Meeksu rodila dva otroka, verjetno še vedno močno zaskelijo ...


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.