Kevina šokirala ideja o remaku

Foto: Žurnal24 Kevin z ženo Kyro Sedgwick in hčerko Sosie. (Foto: Flynet)
Kevin Bacon je bil šokiran, ko mu je prišlo na uho, da nameravajo posneti remake filma Footloose, v katerem je blestel leta 1984.
Oglej si celoten članek

"Moram priznati, da je bilo spoznanje, da sem že tako star, da lahko naredijo remake mojega filma, šokantno. Na to ne bi nikoli pomislil. Bomo videli, kaj bo nastalo. Filma se veselim," je povedal Bacon, ki pa v remaku ne bo igral. "Ponudili so mi vlogo, a sem jo zavrnil. Imeli so nenavadno idejo, ki ne bi delovala. Režiser (Craig Brewer) je dober in prepričan sem, da je tudi Kenny Wormaled dober igralec, a scenarij ni bil zame," je razložil.

Footloose naj bi v kinematografe prišel oktobra letos.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.