Katy Perry zaljubljena v Lagerfeldovo muzo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Po boleči ločitvi od Russella Branda je Katy Perry končno spet srečna. Ljubezen je našla v francoskem manekenu Baptistu Giabiconiju.
Oglej si celoten članek

Katy so zadnje tedne že večkrat videli v družbi postavnega manekena Baptista, a parček je vztrajno ignoriral govorice o romanci. Do zdaj. "Njuno razmerje je za zdaj še zelo sveže, a zelo uživata skupaj," je za časnik New York Post potrdil manekenov tiskovni predstavnik. Katy in Baptiste, ki je sicer velik ljubljenec modnega oblikovalca Karla Lagerfelda, dneve trenutno preživljata v Parizu, čez čas pa se bosta morda ustalila v Los Angelesu. "Selitev v L.A. bi bila izvedljiva," je v imenu Baptista povedal predstavnik in dodal, da si njegov varovanec želi poleg manekenke kariere ustvariti tudi pevsko.

Baptiste, ki je v modnem svetu znan kot moška različica Gisele Bündchen, je od Katy mlajši pet let. Upamo, da bo imela z mlajšim ljubimcem več sreče kot s starejšim. Russell je bil od nje namreč starejši deset let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:54 27. Marec 2012.

    za Katy še dobro da se je pravočasno končalo ker je njegov izgled ufff...<br />Mlajši 5 let je dobro ni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.