Katy Perry med marinci

Pevka si je zaradi razočaranja v ljubezni nadela vojaško uniformo in se podala med marince – vendar le za potrebe snemanja svojega novega videospota za single Part of Me.
Oglej si celoten članek

Pevka Katy Perry je predstavila svoj novi videospot za pesem Part Of Me s prihajajočega albuma z naslovom Teenage Dream: The Complete Confection, ki bo prišel na prodajne police 27. marca. Videospot govori zgodbo glasbenice, ki se po koncu zveze z nezvestim fantom pridruži vrstam ameriških marincev, posnetek, ki ga je posnela v vojaškem oporišču Pendleton v Kaliforniji, pa jo prikazuje med njenim vsakodnevnim napornim urjenjem.

"Hvala vsem za ljubezen in podporo. Po tem snemanju resnično čutim veliko spoštovanja do vseh, ki služijo domovini," je zapisala pevka po izidu spota prek Twitterja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.