Kako Victoria Beckham hujša

Foto: Flynet
Foto: Flynet
David Beckham se potepa naokrog s fanti. Kje pa je njegova Victoria? Na dieti. Zvezdnica naj bi namreč že začela biti "boj" za svojo nekdanjo postavo po porodu svojega četrtega otroka.
Oglej si celoten članek

Zvezdnica je prejšnji mesec rodila malo Harper Seven in naj bi se že močno trudila izgubiti odvečne kilograme, preden se prvič pojavi v javnosti na newyorškem tednu mode, ki bo potekal med 8. in 15. septembrom. Tako sledi posebnemu prehranjevalnemu programu, ki vsebuje le pet prgišč hrane na dan. In sicer naj bi Victoria jedla majhne količine dimljenega lososa, kozic s čilijem, suši s tuno ter umešana jajca. "Victoria hoče biti za teden mode v New Yorku v najboljši formi, kot je lahko,“ je povedal neimenovani vir. "Pet dni po porodu je začela jesti pet proteinsko bogatih obrokov na dan skupaj z zeleno zelenjavo, piti velike količine vode ter grizljati goji jagode ter oreščke.“

Poleg tega je nekdanja spajsica začela z lažjimi poporodnimi vajami ter desetimi minutami vadbe pilatesa na dan. "V nekaj tednih pa se bo ponovno lotila svoje običajne vadbe in začela trenirati s Tracy Anderson,“ je še povedal.

Medtem pa je njenega moža pogosto videti z njunimi tremi sinovi: Brooklynom, Romeom ter Cruzom, ko prešerno uživajo na plaži.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.