Kaj pomenijo besede Schumacherjeve hčerke?

Foto: Profimedia
Je to sporočilo govorilo o njenem očetu Michaelu Schumacherju?
Oglej si celoten članek

Oboževalci nekdanjega dirkača Michaela Schumacherja že lep čas ugibajo, kakšno je zdravstveno stanje sedemkratnega svetovnega prvaka v Formuli 1. Schumijeva družina se je namreč zavila v molk, ker želijo zaščititi njegovo zasebnost. Izjave njegovih prijateljev, ki imajo stike z družino, pa so si nasprotujoče. Nekateri so izrazili zaskrbljenost, drugi so bili polni optimizma.

Tudi Gina Maria Schumacher, Schumijeva hčerka, je sedaj oboževalcem dala novo upanje. Na Instagramu je 20-letnica namreč objavila: "Vse je v teoriji nemogoče, dokler se ne zgodi.“ So te besede namenjene očetu?

Schumacher se je 29. decembra 2013 ponesrečil v francoskih Alpah.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:24 7. Avgust 2017.

    Ah, dajte no, kakšna zasebnost za nekoga, ki je vkomi...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.