Kaj je delal traktor na pevkini poroki?

Foto: EPA Tina Turner Foto: EPA Tina Turner Foto: EPA Tina Turner Foto: EPA Tina Turner Foto: EPA Tina Turner Foto: EPA Tina Turner Foto: EPA Tina Turner Foto: EPA Tina Turner Foto: EPA Tina Turner Foto: EPA Tina Turner Foto: EPA Tina Turner
Tina Turner je zalila poroko z Nemcem Erwinom Bachom.
Oglej si celoten članek

73-letna zvezdnica je 16 let mlajšega direktorja glasbene založbe za moža sicer vzela že pred slabim mesecem, poroke pa jima prijatelji še ni uspelo praznovati. Zabava, na kateri sta si zvestobo do groba obljubila še enkrat, in sicer na budistični ceremoniji, je tako potekala včeraj v njeni vili Chateau Algonquin v švicarskem mestu Kusnacht.

Da 120 svatov, med katerimi naj bi bili tudi David Bowie, Sade in Oprah Winfrey, ne bi nihče motil, so oblasti čolnom prepovedale vožnje po bližnjem jezeru. Za varnost pa je skrbela tudi policija.

Tina pa je poskrbela, da na žuru nihče ni bil žejen. Goro pijače je do vile pripeljal kar traktor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.