Jure Košir po razhodu prodal svojo glamurozno vilo?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanji smučarski prvak naj bi po razhodu z Alenko Košir nedavno prodal tudi svojo glamurozno vilo na Bledu.
Oglej si celoten članek

Jure Košir naj bi pred kratkim prodal glamurozno vilo na Bledu in za njo dobil precej več denarja, kot je vredna po oceni Geodetske uprave Republike Slovenije. Slednja jo je namreč tri leta nazaj ocenila na dobrih 757 tisoč evrov, nekdanjemu smučarju pa naj bi čudovito stanovanjsko hišo s površino 585 kvadratnih metrov, h kateri spada še parcela s površino 1300 kvadratnih metrov, po poročanju Slovenskih novic sedaj uspelo prodati za kar 2,1 milijona evrov.

Zakonca Košir, ki sta bila med drugim spoštovana tudi zaradi svojega trdnega in usklajenega razmerja, naj bi se nedolgo nazaj razšla po 21 letih zveze in 14 letih zakonskega stanu. Dva meseca nazaj nam je Jure Košir na soočenje z omenjenimi govoricami sicer odvrnil: "Prosim, da spoštujete pravico do zasebnosti, saj sva bila vedno na uslugo vsem novinarjem, tako da tega res ne bova komentirala,“ sedaj pa je vprašanje o prodaji svoje glamurozne vile na Bledu pospremil z besedami: "Sem v tujini in o tem ne mislim razpredati."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 24

  • 00:19 29. Januar 2016.

    alenka ga pa hoče nazaj:)

  • 18:07 2. Januar 2016.

    Tvoje vrednote so očitno zavist, ogovarjanje in širjenje polresnic. Na Jesencah ga 3/4 ljudi sploh ne pozna, ker vse dneve …

  • 18:04 2. Januar 2016.

    A se ti sploh zavedaš, kakšen primat je imela takrat pri nas blagovna znamka Elan v smučanju, pa tudi marsikje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.